Felles spleis for klubben og travlaget!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 9. Des 2020

Alle pengene som samles inn går til nytt lydanlegg på travbanen i Aurdal.

Lydanlegget på travbanen trenger sårt å byttes ut.

Dette er et felles prosjekt mellom Valdres Ride- og Kjøreklubb og Valdres Travlag om investere i et nytt lydanlegg til felles glede for alle.

Hvorfor trenger vi lydanlegg?

  • På løp, stevner og andre arrangement er det viktig at publikum og deltagere hører hva speaker sier. Dette av sikkerhetsgrunner og av praktiske grunner.
  • Hestene trenger å trene på musikk og snakk over et lydanlegg. Alle andre steder vi kommer møter vi på dette. 
  • Og ikke minst er det fint med musikk til både felles treninger og arrangementer vi har.

Vi setter stor pris på alle bidrag vi kan få, ingen er for små, ingen for store. 

Link til spleisen: https://www.spleis.no/project/157851

På forhånd en stor takk! 

Hilsen Valdres Ride- og Kjøreklubb og Valdres Travlag
Øivind Mikkelsen kommer til Valdres!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Okt 2020

Kjørekurs med Øivind Mikkelsen 17 og 18 april 2021.

I april 2021 kommer Øivind Mikkelsen til Valdres for å holde kjørekurs. Det er flere fra Valdres som har kjørt for Øivind før, og både Steinar Erland og Janka har kjørt for han flere ganger de siste 7 årene. 

Øivind kan smykke seg med flere mesterskapstitler. Han har vært norgesmester i sportskjøring hele 7 ganger og dette har vært med 4 forskjellige hester. En av hestene han har vunnet med er Steinar Erlands hest Nybakk Frøyar. Med seg i bagasjen fikk Øivind i tillegg med et lag-gull i nordisk mesterskap da dette var i Finland 2017. Han har også vært til VM 5 ganger, og har en Verdensmester-tittel i presisjonskjøring, da han i 2016 vant presisjonsklassen og dermed ble best i verden nettopp i denne grenen. 

Øivind kommer til Valdres med enormt mye kunnskap. Han underviser over hele Norge og det blir stadig fler som booker han til faste treningshelger gjennom hele året. Han har Kjørelærer 2 fra Starum og Trener 1 fra NRYF, samt en hel del kunnskap og kompetanse gjennom egne erfaringer. 

Han startet Norgesmesterskapet i sportskjøring 2020 med en traver som fortsatt går aktivt i travløp og kom på en respektabel tredjeplass. Dette gjorde han for å vise at det går an å kjøre med så å si alle hester, og at folk skal kjøre og utdanne hestene de selv har, uansett rase. Hest.no skrev en artikkel om Øivind i etterkant av NM som kan leses her: https://hest.no/article.html?news.nid=18320.

Kjørekurset med Øivind passer for deg som aldri har kjørt før, men som har lyst til å lære. Deg som har kjørt mye og vil finpusse formen før stevnesesongen, samt alle imellom! Kom med den hesten du har, og bli med på en spennende, lærerik og morsom helg på kjørekurs med en av norges fremste kusker! 😊 

Følg med her på hjemmesiden til vår, samt på facebook, for videre informasjon og påmelding.2 Kommentarer

Stadig nye aktiviteter på ridebanen vår!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 21. Aug 2020

  • Søndag 23. august er banen stengt for andre enn deltagere til klubbstevnet. 
  • Mandag 24. august kl 19 blir det dugnad. Det skal settes opp 20x60 dressurrail langsmed den ene siden inn mot hjørnet. Denne blir stående oppe fram til 2. september. Alle er velkomne til å trene innenfor railen. 
  • Helgen 28.-30. august er det Weekendkurs med Storm. 28. og 29. august blir dette nede på travbanen, søndag 30. blir det på Bjørgo. Trenger du å bruke banen disse to dagene må du ta kontakt med oss slik at vi avtaler tid. 
  • Onsdag 2. september kl 18 blir det dugnad. Da skal railen bygges om til 20x40 rail og flyttes til midtlinjen. Alle som deltar på dugnaden kan trene på program innenfor railen denne kvelden. 
  • Søndag 6. september er det D-stevne i dressur. Banen stenges fra og med 5. september kl 21 til og med 6. september ca kl 18.Nå kan vi ha søndagstreff igjen!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 8. Mai 2020

Regjeringen har bestemt at store deler av breddeidretten kan starte en gradvis gjenåpning fra og med 7. mai så lenge avstandsbestemmelsene på én meter overholdes.  Retningslinjene for stevneavvikling i perioden fra 7. mai til 15. juni fra myndighetene, NIF og Norges Rytterforbund er nå klare. For treninger i barne- og ungdomsidretten vil det være et øvre tak på 20 personer. For idrettsarrangementer kan det være inntil 50 personer til stede med en ansvarlig arrangør. 15. juni åpnes det for idrettsarrangementer for inntil 200 personer med samme bestemmelser.

I tillegg til NIFs og myndighetenes overordnede retningslinjer samt NRYFs publiserte generelle koronavettregler må alle arrangører av ridestevner forholde seg til følgende koronavettregler for gjennomføring av ridestevner: https://www.rytter.no/wp-content/uploads/koronavettregler-stevner.pdf 

Det er grunn til å understreke den store viktigheten av å følge retningslinjene. Skulle det oppstå økning i smitteutbrudd, vil tiltak kunne strammes inn igjen. Dette kan medføre at den varslede muligheten til å øke antall personer i en forsamling fra 50 til 200 fra 15. juni vil bortfalle, i verste fall også at myndighetenes tiltak på nytt forsterkes i form av store begrensninger på mulighetene til aktivitet. 

Våre søndagstreff skal være godt innenfor grensene for antall, og vi har god plass ute. Vi oppfordrer imidlertid alle til å sette seg inn i Rytterforbundets generelle generelle koronavettregler og følge disse når vi møtes. 

ÅRSMØTE, APRIL 2020

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Apr 2020

Nedenfor er link til alle årsmøtepapirene. Styret og valgkomitéen har utarbeidet forslag til vedtak i dokumentet: "Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte-korrigert.pdf". 

En av sakene er endring av vedtektene. Godkjente idrettslag i Norge er pålagt å følge Norges Idrettsforbund (NIF) sin lovnorm, og når denne endres, skal også våre vedtekter endres. Den skriften som er rød eller markert med gult i vedlagte vedtekter utgjør det som er spesifikt for vår klubb. Resten er identisk med lovnormen fra NIF for små idrettslag. 

Dersom du har innspill og/eller forslag til endringer i vedtak, må dette sendes skriftlig på e-post til Caroline Nythun-Bøe på nysmile@hotmail.com  eller Anne Svenkerud Bjørgo på anne@bjorgo.no snarest, og senest innen 6. mai

Innspill, spørsmål og kommentarer tas med i protokollen, og ved behov sendes endringsforslag ut til avstemming. Dersom ingen har forslag til endringer, anses styrets forslag som vedtatt.

 

Dersom alt ser greit ut, vennligst send din stemme med "OK" så raskt som mulig til anne@bjorgo.no.

 

Vennlig hilsen Valdres Ride- og Kjøreklubb

Org.nr. 993 767 182

Anne Svenkerud Bjørgo, leder

Mobil: 41 20 11 22VRK-logo-hvit_bakgrunn

 


Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte -Korrigert.pdf

Vedtekter 2020 Valdres Ride- og Kjøreklubb.pdf

ÅRSMELDING 2019.pdf

ÅRSPLAN 2020.pdf

Regnskap 2019 og budsjett 2020 signert.pdf

Organisasjonskart for Valdres Ride- og Kjøreklubb Detaljert.pdf


 1 Kommentar

Trening tillates når Koronavettreglene til NRYF følges

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Apr 2020

Styret i Valdres Ride- og Kjøreklubb har i møte 3. april vedtatt at vi tillater treninger på travbanen og andre steder i klubbens regi dersom disse følger koronavettreglene fra NRYF. Se link  https://www.rytter.no/wp-content/uploads/koronavettregler-1.pdf#page=1 . Dette innebærer bl.a. at det er maks 5 personer som møtes til samme tid, at man til enhver tid holder minst 2 meters avstand, at man ikke berører ting som andre har tatt i uten at det desinfiseres, og at alle har hansker. 

 

Søndagstreff, stevner, innendørskurs og sosiale arrangementer blir ikke arrangert før det gis tillatelse til dette fra Norges Rytterforbund og Norges Idrettsforbund. Vi har også valgt å utsette det planlagte D-stevnet i dressur 6. juni til høsten, fortrinnsvis helgen 10. - 11. oktober. 

 

Vi ber om at alle følger koronavettreglene og viser hensyn slik at vi forhåpentlig kan komme raskere tilbake til normale tilstander!
All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 12. Mar 2020

Det har kommet tydelige signaler fra myndigheter om hvordan smittesituasjonen skal håndteres. Vi gjør derfor som alle andre idrettslag:
Årsmøtet som ble flyttet til travbanen er nå AVLYST og flyttes til ubestemt dato etter påske.

Alle planlagte treninger/samlinger i regi av klubben er AVLYST. Gjelder fra i dag t.o.m 1. april. Dette gjelder også søndagstreffene. Det vil gjøres en ny vurdering rett før påske.

Vi håper for forståelse for dette og oppfordrer alle å følge Helsedirektoratet sine råd om smittevern.

Les mer på rytter.no

https://www.rytter.no/all-idrettsaktivitet-avlyses-med-umiddelbar-virkning/?fbclid=IwAR2Hk89DP_BT3LVLJ50K3ZgRiNQjWsHuYzDL7EDz5BeVvD8jiMGR1HpNJiA

Styret