Øivind Mikkelsen kommer til Valdres!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Okt 2020

Kjørekurs med Øivind Mikkelsen 17 og 18 april 2021.

I april 2021 kommer Øivind Mikkelsen til Valdres for å holde kjørekurs. Det er flere fra Valdres som har kjørt for Øivind før, og både Steinar Erland og Janka har kjørt for han flere ganger de siste 7 årene. 

Øivind kan smykke seg med flere mesterskapstitler. Han har vært norgesmester i sportskjøring hele 7 ganger og dette har vært med 4 forskjellige hester. En av hestene han har vunnet med er Steinar Erlands hest Nybakk Frøyar. Med seg i bagasjen fikk Øivind i tillegg med et lag-gull i nordisk mesterskap da dette var i Finland 2017. Han har også vært til VM 5 ganger, og har en Verdensmester-tittel i presisjonskjøring, da han i 2016 vant presisjonsklassen og dermed ble best i verden nettopp i denne grenen. 

Øivind kommer til Valdres med enormt mye kunnskap. Han underviser over hele Norge og det blir stadig fler som booker han til faste treningshelger gjennom hele året. Han har Kjørelærer 2 fra Starum og Trener 1 fra NRYF, samt en hel del kunnskap og kompetanse gjennom egne erfaringer. 

Han startet Norgesmesterskapet i sportskjøring 2020 med en traver som fortsatt går aktivt i travløp og kom på en respektabel tredjeplass. Dette gjorde han for å vise at det går an å kjøre med så å si alle hester, og at folk skal kjøre og utdanne hestene de selv har, uansett rase. Hest.no skrev en artikkel om Øivind i etterkant av NM som kan leses her: https://hest.no/article.html?news.nid=18320.

Kjørekurset med Øivind passer for deg som aldri har kjørt før, men som har lyst til å lære. Deg som har kjørt mye og vil finpusse formen før stevnesesongen, samt alle imellom! Kom med den hesten du har, og bli med på en spennende, lærerik og morsom helg på kjørekurs med en av norges fremste kusker! 😊 

Følg med her på hjemmesiden til vår, samt på facebook, for videre informasjon og påmelding.


2 Kommentarer

Kommentarer

— Guest