Klubbemesterskap 2024

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Jun 2024

Bli med på Klubbmesterskapet i dressur!

Dato: 31.08 - 01.09.2024

Se statutter: Statutter for klubbmesterskapet 2024

Det blir flotte premier, gullmedaljer og vinnerdekken!

For å delta må du:

- Være medlem av klubben og representere klubben

- Være registrert på nryfstevne.no 

- Melde deg på innen fristen

Stevnet er også åpent for deltagere utenom mesterskapet. 

Har du spørsmål rundt stevnet, ta kontakt med stevneleder Siv Anett Hagene på 41653924
«Bli-med» prosjekt del 1 og 2

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Mai 2024

«Bli-med» prosjekt del 1 og 2

Del 1:

I sommer og høst ønsker klubben å tilby mer målrettet trening for de som er nysgjerrige på klubbmesterskap og kretsmesterskapet i høst.

Det blir derfor fra og med uke 24 og nesten hver uke frem mot 31. august tilbud om undervisning for klubbtrener Caroline Nythun-Bøe.

Det blir privat-timer i dressur ridning eller «dressur mot sprang» om du heller ønsker en mer sprangrettet trening. Ved påmelding til mer enn 5 timer får du tilrettelagt treningsplan opp mot stevnet, du får også tilbud om hjelp til oppvarming på klubbmesterskapet.  

Priser:

450,- per økt for medlem, 550,- for andre. Baneleie kommer i tillegg dersom du ikke har betalt «årlig baneleie»

Melder du deg på mer enn 5 timer er prisen 400,- per økt (forutsetter medlemskap i klubben)

Sted: Travbanen

Åpent for alle! Fyll ut dette skjemaet om du kunne tenke deg å være med: https://forms.office.com/r/XRGJPtHEEa

Vi fastsetter datoer etter forespørsel!:) 

Ønsker du å fortsette treningen i høst kan du være med på «del 2», men gratis-plassene er øremerket de under 18 år, så ordinære priser gjelder.

 

Del 2: «Bli-med» barn og ungdom:

Del 2 av prosjektet er finansiert gjennom LAM-midler og er derfor HELT GRATIS og uten egenandel. Det er begrensete plasser, så det lønner seg å søke tidlig. Mer informasjon kommer, så følg med!
Ungdomsrepresentanten vår Natalie!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 10. Feb 2024

Natalie har vært vara-medlem i noen år nå, og her blir dere litt kjent med henne: 


"Da var jeg neste, jeg heter Natalie Regine Lien og bor i øystre slidre. Jeg er varamedlem i valdres ride- og kjøreklubb sitt styre, samt ungdomsrepresentant . Jeg er 17 år (født i 2006)og går på videregående studiespesialiserende. Jeg har to hester, en varmblodstraverhoppe og en engelsk fullblodshoppe og har drevet med hest kontinuerlig i over 12 år. Jeg selv liker best sprang og generelt litt kosetrening med hestene, men jeg er med på det meste. Jeg har en egen liten privatstall rett utenfor døra med utsikt fra kjøkkenvinduet ut på hestene. Varmblodstraveren (trade photo face)er under omskolering til dressurhest så det blir en spennende utvikling. Fullblodshoppa (silouette) er en voksen dame med mye glede og fart på sprangbanen så der blir hun nok."


Natalie ønsker å børste støv av sprang-gruppa i klubben! Ønsker du mer aktivitet der, så send henne en melding!
En liten oppdatering på styremedlem Karina Slåtsveen!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 9. Feb 2024

Hos Karina har det også skjedd mye siden sist oppdatering:

"Heihei! Jeg heter Karina Slåttsveen, og har siden sist presentasjon rukket å fylle 23 år. Jeg har også rukket å bli mamma til ei lita, forhåpentligvis kommende ponnifrøken. 

Jeg driver aktivt med liberty og kjøring, og har to små nydelige ponnier hvorav den ene skal ut på stevner i år, og den andre skal påbegynnes innkjøring til våren! 

Har også to andre hester jeg har litt spennende planer med, men tiden får vise hva vi får utført.

På siden studerer jeg til å bli hesteterapeut, og driver Slåttsveen Equine! Det har vært en brå, men utrolig givende læringskurve. Jeg var ikke helt sikker på om det var målgruppe for noe sånn i Valdres, men der tok jeg rimelig feil! Med over 90 faste kunder, og 170 hester behandlet siden Juni 2022 dekker jeg både store deler av Innlandet, samt Buskerud hvor jeg reiser å behandler. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen, både i styret og ellers!"


Nestemann ut er ungdomsrepresentanten vår, så følg med!
Styremedlem Marthe Grøndalen!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 8. Feb 2024

Marthe har vært med i styret noen år allerede, men har siden sist blogg-innlegg endret etternavn! 

Her får vi en liten oppdatering på Marthe:Sævelunds Elegance

"Jeg heter Marthe Grøndalen og er 99-modell. Jeg flyttet til Valdres i Mai 2020 og bor nå på en gård i Åbjør sammen med min mann og en liten gutt født i 2022. Her driver vi med melk- og kjøttproduksjon. 
 
Har drevet med hest hele livet og etter to år som lærling har jeg nå også en utdanning og ett fagbrev i hestefaget. Har undervist mye i rideskole og på diverse rideleir og med min siste fôrponni konkurrerte jeg mye innenfor både dressur, sprang og feltritt. Solgte unghesten min som jeg selv red inn og utdannet i dressur og feltritt. 
 
Satser nå fullt på kjøring og har nå to shetlandsponnier hvor den ene går aktivt i sportskjøring, mens den andre nylig er kjørt inn. Målet og drømmen er å få ett stabilt tospann som etterhvert skal ut i DMP. Har ett ønske om å kunne vise fram hva shetlandsponnien virkelig er god for! 
 
Ved å sitte i styret i rideklubben har jeg ett mål og ønske om å få en aktiv klubb med masse sosialt og treninger fremover."