Klubbemesterskap 2024

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Jun 2024

Bli med på Klubbmesterskapet i dressur!

Dato: 31.08 - 01.09.2024

Se statutter: Statutter for klubbmesterskapet 2024

Det blir flotte premier, gullmedaljer og vinnerdekken!

For å delta må du:

- Være medlem av klubben og representere klubben

- Være registrert på nryfstevne.no 

- Melde deg på innen fristen

Stevnet er også åpent for deltagere utenom mesterskapet. 

Har du spørsmål rundt stevnet, ta kontakt med stevneleder Siv Anett Hagene på 41653924«Bli-med» prosjekt del 1 og 2

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Mai 2024

«Bli-med» prosjekt del 1 og 2

Del 1:

I sommer og høst ønsker klubben å tilby mer målrettet trening for de som er nysgjerrige på klubbmesterskap og kretsmesterskapet i høst.

Det blir derfor fra og med uke 24 og nesten hver uke frem mot 31. august tilbud om undervisning for klubbtrener Caroline Nythun-Bøe.

Det blir privat-timer i dressur ridning eller «dressur mot sprang» om du heller ønsker en mer sprangrettet trening. Ved påmelding til mer enn 5 timer får du tilrettelagt treningsplan opp mot stevnet, du får også tilbud om hjelp til oppvarming på klubbmesterskapet.  

Priser:

450,- per økt for medlem, 550,- for andre. Baneleie kommer i tillegg dersom du ikke har betalt «årlig baneleie»

Melder du deg på mer enn 5 timer er prisen 400,- per økt (forutsetter medlemskap i klubben)

Sted: Travbanen

Åpent for alle! Fyll ut dette skjemaet om du kunne tenke deg å være med: https://forms.office.com/r/XRGJPtHEEa

Vi fastsetter datoer etter forespørsel!:) 

Ønsker du å fortsette treningen i høst kan du være med på «del 2», men gratis-plassene er øremerket de under 18 år, så ordinære priser gjelder.

 

Del 2: «Bli-med» barn og ungdom:

Del 2 av prosjektet er finansiert gjennom LAM-midler og er derfor HELT GRATIS og uten egenandel. Det er begrensete plasser, så det lønner seg å søke tidlig. Mer informasjon kommer, så følg med!En liten hilsen fra styret.

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 13. Jan 2022

I kveld hadde nåværende styre sitt siste styremøte før årsmøte 23. januar. En av sakene vi tok opp var å lage en "how to do" mal til dere som har lyst til å få favoritt-treneren til banen vår. Vi håper dere liker malen og at den er forståelig! Det er bare å dra i gang treninger, her er alle velkommen!

Dette gjelder også om DU har lyst til å arrangere trening på DIN bane og har lyst til å gjøre dette gjennom klubben. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi håper på mye aktivitet i klubben rundt om i hele Valdres for 2022!

Hilsen Styret
Felles spleis for klubben og travlaget!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 9. Des 2020

Alle pengene som samles inn går til nytt lydanlegg på travbanen i Aurdal.

Lydanlegget på travbanen trenger sårt å byttes ut.

Dette er et felles prosjekt mellom Valdres Ride- og Kjøreklubb og Valdres Travlag om investere i et nytt lydanlegg til felles glede for alle.

Hvorfor trenger vi lydanlegg?

  • På løp, stevner og andre arrangement er det viktig at publikum og deltagere hører hva speaker sier. Dette av sikkerhetsgrunner og av praktiske grunner.
  • Hestene trenger å trene på musikk og snakk over et lydanlegg. Alle andre steder vi kommer møter vi på dette. 
  • Og ikke minst er det fint med musikk til både felles treninger og arrangementer vi har.

Vi setter stor pris på alle bidrag vi kan få, ingen er for små, ingen for store. 

Link til spleisen: https://www.spleis.no/project/157851

På forhånd en stor takk! 

Hilsen Valdres Ride- og Kjøreklubb og Valdres TravlagØivind Mikkelsen kommer til Valdres!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Okt 2020

Kjørekurs med Øivind Mikkelsen 17 og 18 april 2021.

I april 2021 kommer Øivind Mikkelsen til Valdres for å holde kjørekurs. Det er flere fra Valdres som har kjørt for Øivind før, og både Steinar Erland og Janka har kjørt for han flere ganger de siste 7 årene. 

Øivind kan smykke seg med flere mesterskapstitler. Han har vært norgesmester i sportskjøring hele 7 ganger og dette har vært med 4 forskjellige hester. En av hestene han har vunnet med er Steinar Erlands hest Nybakk Frøyar. Med seg i bagasjen fikk Øivind i tillegg med et lag-gull i nordisk mesterskap da dette var i Finland 2017. Han har også vært til VM 5 ganger, og har en Verdensmester-tittel i presisjonskjøring, da han i 2016 vant presisjonsklassen og dermed ble best i verden nettopp i denne grenen. 

Øivind kommer til Valdres med enormt mye kunnskap. Han underviser over hele Norge og det blir stadig fler som booker han til faste treningshelger gjennom hele året. Han har Kjørelærer 2 fra Starum og Trener 1 fra NRYF, samt en hel del kunnskap og kompetanse gjennom egne erfaringer. 

Han startet Norgesmesterskapet i sportskjøring 2020 med en traver som fortsatt går aktivt i travløp og kom på en respektabel tredjeplass. Dette gjorde han for å vise at det går an å kjøre med så å si alle hester, og at folk skal kjøre og utdanne hestene de selv har, uansett rase. Hest.no skrev en artikkel om Øivind i etterkant av NM som kan leses her: https://hest.no/article.html?news.nid=18320.

Kjørekurset med Øivind passer for deg som aldri har kjørt før, men som har lyst til å lære. Deg som har kjørt mye og vil finpusse formen før stevnesesongen, samt alle imellom! Kom med den hesten du har, og bli med på en spennende, lærerik og morsom helg på kjørekurs med en av norges fremste kusker! 😊 

Følg med her på hjemmesiden til vår, samt på facebook, for videre informasjon og påmelding.


2 Kommentarer