Valdres Ride- og Kjøreklubb

Valdres Ride- og Kjøreklubb

Øivind Mikkelsen kommer til Valdres!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Okt 2020

Kjørekurs med Øivind Mikkelsen 17 og 18 april 2021.

I april 2021 kommer Øivind Mikkelsen til Valdres for å holde kjørekurs. Det er flere fra Valdres som har kjørt for Øivind før, og både Steinar Erland og Janka har kjørt for han flere ganger de siste 7 årene. 

Øivind kan smykke seg med flere mesterskapstitler. Han har vært norgesmester i sportskjøring hele 7 ganger og dette har vært med 4 forskjellige hester. En av hestene han har vunnet med er Steinar Erlands hest Nybakk Frøyar. Med seg i bagasjen fikk Øivind i tillegg med et lag-gull i nordisk mesterskap da dette var i Finland 2017. Han har også vært til VM 5 ganger, og har en Verdensmester-tittel i presisjonskjøring, da han i 2016 vant presisjonsklassen og dermed ble best i verden nettopp i denne grenen. 

Øivind kommer til Valdres med enormt mye kunnskap. Han underviser over hele Norge og det blir stadig fler som booker han til faste treningshelger gjennom hele året. Han har Kjørelærer 2 fra Starum og Trener 1 fra NRYF, samt en hel del kunnskap og kompetanse gjennom egne erfaringer. 

Han startet Norgesmesterskapet i sportskjøring 2020 med en traver som fortsatt går aktivt i travløp og kom på en respektabel tredjeplass. Dette gjorde han for å vise at det går an å kjøre med så å si alle hester, og at folk skal kjøre og utdanne hestene de selv har, uansett rase. Hest.no skrev en artikkel om Øivind i etterkant av NM som kan leses her: https://hest.no/article.html?news.nid=18320.

Kjørekurset med Øivind passer for deg som aldri har kjørt før, men som har lyst til å lære. Deg som har kjørt mye og vil finpusse formen før stevnesesongen, samt alle imellom! Kom med den hesten du har, og bli med på en spennende, lærerik og morsom helg på kjørekurs med en av norges fremste kusker! 😊 

Følg med her på hjemmesiden til vår, samt på facebook, for videre informasjon og påmelding.


0 Kommentar

Nyhetsbrev 2018-1

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 19. Jul 2018

Her er nyhetsbrevet som sendes ut til medlemmene i posten i morgen:

Nyhetsbrev 2018-1 


Dersom du ikke mottar dette i løpet av en uke, og ønsker å være medlem i klubben, er det fint om du registrerer deg i skjemaet du finner på denne siden under nedtekksmenyen: BLI MEDLEM.


Dersom du mottar nyhetsbrev, og ikke ønsker å være medlem, vennligst gi beskjed om dette til anne@bjorgo.no eller mobil 41 20 11 22.


0 Kommentar

Valdres- Stallen

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 13. Jul 2016

Sommerprosjekt 2016 (Prosjektleder Kinga Treczynska)

Jurnalist: Kinga Treczynska

Intervjuer:

VALDRES-STALLEN

ANNE SVENKERUD BJØRGO

STASJONSTOGO 43

MIDTRE BJØRGO GÅRD

MOB: 41201122


1) Hva tilbyr dere? Hvilke aktiviteter er tilpasset for barna, voksne, turister?

A.S.B.- Vi har stallkurs, kurs i hestekunskap, rideturer og instruksjoner på banen. Vi har offentlig godkjent hestesenter. Driver rideskole.


2) Hvor mange hester og hvilke raser dere har?

A.S.B.- Vi har 7 sportsponnier og Heidi har 1 ponni


3) Har dere ridebane?

A.S.B.- 20m*60m


4) Har dere mulighet for oppstalling?

A.S.B.- Stallen er godkjent for ponnier, ring oss for å få tilbud.


5) Viktigste, største oppnåelse for stallen?

A.S.B.- Heidi har vært med i VM i Mounted Games, på landslaget. Vi deltar i Kingslad Oslo Horseshow


6) Har personer som jobber i stallen utdanning eller kurs i retning hest?

A.S.B.- Anne- trener 1- NRYF, juniorleder kurs fra Starum


7) Stallen spesialiserer seg i ... Mounted Games


8) Mest populære hester - Bjørgos Idefix og Freedom Flight


9) Hva synes du er det beste hos dere? Hvorfor vil folk komme hit?

A.S.B.- Vi har en god harmoni i stallen, hvor vi fokuserer på trivsel både for to- og firebeinte.


Noen ord fra barn: Miriam (3år) Nadia (11 år) : Vi trives veldig godt hos Anne. Vi møtte kjempe snille og trivelige ponnier og kosa med de. Leo er en liten sjarmerende, vakker føll. Stallen er veldig bra planlagt og vi synes det er veldig ryddig der. Vi så også høner og lek med hunden. Det var mange dyr på gården. Anne har fin og stor ridebane.


Takk for praten!!!


Bilder fra vårt besøk i Valdres- stallen den 11.07.2016.

0 Kommentar

2. plass på Landsstevne!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Jun 2016

Vi gratulerer Steinar Erland Bakken og hans flotte hingst Nybakk Frøyar med en fantastisk 2. plass i landsstevnet på Stav i helgen som var. Ingen ringere enn Kjell Øivind Mikkelsen var kusk, og ekvipasjen er nå kvalifisert til NM. I MB hest dressur oppnådde de en 3. plass. I MB hest presisjon fikk de 1. plass med tid 185,30 og ingen straffepoeng. I MB hest maraton ble det også en 1. plass med totalt 41,4 straffepoeng. Kombinert holdt dette til en flott 2. plass med 99,78 straffepoeng, kun slått av Mikkel Davidsen og Lykkeborgs Independence med 88,09 straffepoeng.


Vi gratulerer med den flotte prestasjonen og gleder oss til fortsettelsen!


0 Kommentar

Kompetansen øker i klubben

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Jun 2016

I mai var Kinga Treczynska i mål med påkrevd steward-praksis etter kurset i fjor der hun ble godkjent stewardassistent Med praksis fra Drammen Spring Tour og elitestevne i dressur på Tanum Rideklubb er hun nå godkjent steward i Norges Rytterforbund! Vi gratulerer og er veldig fornøyde med å ha vår egen godkjente steward i klubben! Kinga har allerede praktisert som steward på Lillehammer, og stiller selvsagt opp på klubbens stevner fremover. Første gang på treningssamlingen i kjøring søndag 26. juni. Deretter på sprang-stevnet 14. august og på dressur-stevnet 10. september.

I tillegg har Torill Sebu og Steinar Erland Bakken fullført og bestått kjørebanebyggeraspirant-kurs. De kan dermed bygge baner for oss ved klubbstevner. Vi gratulerer begge, og gleder oss til å se dem i aksjon førstkommende søndag på treningssamlingen, både med banebygging og kjøring.

Vi har også påbegynt HorsePro-utdanning. Foreløpig med ett nettkurs i stevneinvitasjon der Anne S. Bjørgo, Mona Brendengen Rabben og Rebekka Børsting deltok. Deretter hadde vi et treff med praktisk arbeid i utforming av stevneinvitasjon til kjøresamlingen. Her deltok Thora Ranum Nyhagen og Henriette Nybakk i tillegg til Anne og Mona. Onsdag 29. juni blir det nytt nettkurs - denne gangen i sekretariatsfunksjonen. Vi håper flere av de som deltok på stevnerlederkurset i april har anledning til å møte på dette kurset.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline