Valdres Ride- og Kjøreklubb

Valdres Ride- og Kjøreklubb

ÅRSMØTE, APRIL 2020

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Apr 2020

Nedenfor er link til alle årsmøtepapirene. Styret og valgkomitéen har utarbeidet forslag til vedtak i dokumentet: "Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte-korrigert.pdf". 

En av sakene er endring av vedtektene. Godkjente idrettslag i Norge er pålagt å følge Norges Idrettsforbund (NIF) sin lovnorm, og når denne endres, skal også våre vedtekter endres. Den skriften som er rød eller markert med gult i vedlagte vedtekter utgjør det som er spesifikt for vår klubb. Resten er identisk med lovnormen fra NIF for små idrettslag. 

Dersom du har innspill og/eller forslag til endringer i vedtak, må dette sendes skriftlig på e-post til Caroline Nythun-Bøe på nysmile@hotmail.com  eller Anne Svenkerud Bjørgo på anne@bjorgo.no snarest, og senest innen 6. mai

Innspill, spørsmål og kommentarer tas med i protokollen, og ved behov sendes endringsforslag ut til avstemming. Dersom ingen har forslag til endringer, anses styrets forslag som vedtatt.

 

Dersom alt ser greit ut, vennligst send din stemme med "OK" så raskt som mulig til anne@bjorgo.no.

 

Vennlig hilsen Valdres Ride- og Kjøreklubb

Org.nr. 993 767 182

Anne Svenkerud Bjørgo, leder

Mobil: 41 20 11 22VRK-logo-hvit_bakgrunn

 


Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte -Korrigert.pdf

Vedtekter 2020 Valdres Ride- og Kjøreklubb.pdf

ÅRSMELDING 2019.pdf

ÅRSPLAN 2020.pdf

Regnskap 2019 og budsjett 2020 signert.pdf

Organisasjonskart for Valdres Ride- og Kjøreklubb Detaljert.pdf


 


1 Kommentar

Trening tillates når Koronavettreglene til NRYF følges

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Apr 2020

Styret i Valdres Ride- og Kjøreklubb har i møte 3. april vedtatt at vi tillater treninger på travbanen og andre steder i klubbens regi dersom disse følger koronavettreglene fra NRYF. Se link  https://www.rytter.no/wp-content/uploads/koronavettregler-1.pdf#page=1 . Dette innebærer bl.a. at det er maks 5 personer som møtes til samme tid, at man til enhver tid holder minst 2 meters avstand, at man ikke berører ting som andre har tatt i uten at det desinfiseres, og at alle har hansker. 

 

Søndagstreff, stevner, innendørskurs og sosiale arrangementer blir ikke arrangert før det gis tillatelse til dette fra Norges Rytterforbund og Norges Idrettsforbund. Vi har også valgt å utsette det planlagte D-stevnet i dressur 6. juni til høsten, fortrinnsvis helgen 10. - 11. oktober. 

 

Vi ber om at alle følger koronavettreglene og viser hensyn slik at vi forhåpentlig kan komme raskere tilbake til normale tilstander!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline