Sistemann i styret er:

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 31. Jan 2022

Marie er ett nytt tilskudd til styret, hun ble valgt inn som vara for 2022. Her kan du bli bedre kjent med henne:

"Hei, mitt navn er Marie Lajord og er valgt inn som vara i styret. Jeg er 27 år og opprinnelig fra Vang. Etter flere år med studie og jobb i Trondheim, har jeg og samboeren flyttet hjem til Valdres – nærmere bestemt Skrautvål. Drømmer om å kunne kjøpe oss et småbruk med plass til hest og litt andre dyr.
 Jeg har alltid hatt hesteinteresse, og vokste opp med dølahoppa til farfar som han brukte på gården. Fikk egen hest da jeg var 13 år gammel, en kaldblodstraver på 6 år. Vi holder fremdeles sammen, og han er nå blitt en herremann på 20 år. Vi koser oss mest på tur, men har fått øynene opp for sportskjøring og dressur. Håper å kunne vise oss mer på konkurransebanen fremover.
Ved å sitte i styret til Valdres ride – og kjøreklubb håper jeg å få bidratt til et aktivt hestemiljø, samle klubbens medlemmer til treninger, stevner og turer rundt om i Valdres. Har selvfølgelig et lite ønske om å bidra til at flere kan få øynene opp for sportskjøring, og hvor artig det kan være."

Vi ser frem til å bli kjent med deg i styret, Marie!

Og med dette har vi kommet helt rundt med alle styremedlemmene og varaer. Er det noen i klubbens organisasjon eller noen av klubbens medlemmer du vil bli bedre kjent med? Send oss en melding så kanskje det dukker opp en presentasjon eller to!Bli kjent med vara-styremedlemmet vårt Tina!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 29. Jan 2022

Tina satt i styret i fjor og ble i år valgt inn som vara-medlem. Her kan du lese mer om henne:

"Hei, mitt navn er Tina ødegård og jeg er 25 år gammel. Jeg har drevet med hest og hatt interesse for hest så lenge jeg kan huske. Min første dølahest fikk jeg når jeg var 4 år.  Jeg bor på et småbruk på Bjørgo, men siden jeg bare har en hest så har jeg hesten min i Åbjør på stall sammen med ei annen venninne.  

Til daglig rir jeg mye tur, men hovedinteressen er sprang, noe jeg har konkurrert mye i før. På grunn av jobbsituasjon har jeg måtte roe litt ned med hest, og har nå bare en dølahest med navn Solstads Bianca. Hun gjør jeg alt mulig med, alt fra feltritt til kjøring. Som vara i styret så håper jeg at jeg kan være med på å få til sosiale treninger og et konkurransemiljø her i Valdres. Målet er at vi ikke skal være mange staller rundt omkring som driver for oss selv, men at det skal være lav terskel for å kunne møtes og få til noe fint med våre firbente!"

Vi ser frem til enda ett år med deg, Tina!Bli kjent med styremedlemmet vårt Marthe!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 27. Jan 2022

Marthe satt som varamedlem i fjor, her gjorde hun en super innsats og ble i år valgt inn i styret! Les om henne her: "Jeg heter Marthe Justad og er 23 år. Jeg flyttet til Valdres i Mai 2020 og bor nå på gården til min samboer i Åbjør. Her driver vi med melk- og kjøttproduksjon. 

Har drevet med hest hele livet og etter to år som lærling har jeg nå også en utdanning og ett fagbrev i hestefaget. Har undervist mye i rideskole og på diverse rideleir og med min siste fôrponni konkurrerte jeg mye innenfor både dressur, sprang og feltritt. 

Første sommeren i Valdres kjøpte jeg meg to unghester. En shetlandsponni som jeg har ett mål med å få ut i kjøring etterhvert og en ridehest som på sikt skal bli min nye feltritthest. Har nå også en Nordlandshest/Lyngshest som jeg har kjørt inn og vi sikter nå mot nye mål.

Ved å sitte i styret i rideklubben har jeg ett mål og ønske om å få en aktiv klubb med masse sosialt og treninger fremover. Har også ett håp og ønske om å kunne vise hvor gøy feltritt er og kanskje få flere til å få øynene opp for det."

Vi ser frem til enda et år med deg, Marthe!Bli kjent med lederen vår!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 27. Jan 2022

Caroline ble gjenvalgt som leder i år, her kan du lese om henne:Caroline og Stormur fra Nybøe

 "Hei! Jeg heter Caroline Nythun-Bøe, er 28 år og ble gjenvalgt som leder for klubben. 

Jeg er født inn i en hestefamilie og fikk tidlig smaken på å sitte oppå hesten. Rytterkarrieren min startet med å klatre opp på varmblodstraveren til mamma mens han sto å spiste, store kroppen var jeg ikke så det var en fordel at fôrhekken var høy! Mamma fant raskt ut at jentungen trengte en mer anvendelig "barneponni" og vipps var vi eiere av en islandshesthoppe. 

Per i dag har vi flere raser og bruksområder representert på stallen. Islandshest, hannoveraner, dansk varmblods, døl og kaldblods. Dressurhester, unghest, kjørehest, og føll. Variert og gøy!

Jeg har ett brennende engasjement for klubben. Jeg var så heldig å sitte i styret mens Anne var leder og lærte mye av henne!  Målet mitt er å skape en klubb der både satsende utøvere og hobbyinteresserte blir tatt vare på. Fra barn til pensjonist! Har du innspill/ønsker til hva klubben bør gjøre, så ikke nøl med å ta kontakt med meg!"

Vi ser frem til enda et år med deg som leder, Caroline!Styremedlemmet Siv Anett!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 26. Jan 2022

Siv Anett ble i år valgt inn i styret etter å ha sittet som vara, her kan du lese litt om henne:

Siv Anett og Diesel
​​​​​​​​"Hei, mitt navn er Siv Anett Hagene og er valgt inn i styret. Jeg er 33 år, og bor i Skammestein, Øystre Slidre. Jeg er opprinnelig fra Reinli, der min hesteinteresse startet tidlig. Da ridesenteret i Reinli ble nedlagt tidlig var jeg heldig som hadde Trude Frøyslihagen og Trolla i bygda. Så ble det fôrhesten Punky, og senere egen hest, den engelske fullblodsen Call A Cab.


I "nyere tid" er jeg så heldig og kjenne Caroline godt og har fått ri hennes tidligere læremester, Diesel, fantastisk hest som jeg til og med fikk starte en MB dressur med!

Drømmer om en mor/datter hest en dag, og en aktiv klubb med godt samhold og dugnadsånd."

Vi ser frem til å ha deg med i styret Siv Anett!