Kurs med One Enerud

Kurs med One Enerud


Arrangør: Valdres Ride- og Kjøreklubb
Påmeldingsfrist: 29.09.2022 10:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 166,00 inkl. avgifter

Vi er så heldige at One vil komme å holde kurs på banen vår i Aurdal. Her er alle typer ekvipasjer velkomne, uerfarne, erfarne, gamle og unge! 

Vi legger opp til 2 lørdager i oktober. 1. og 15. oktober, du velger selv om du vil være med begge gangene. Det blir privat-timer i dressur. 

Pris medlemmer: 450,- for voksne, 350,- for de under 18 år.

Pris ikke-medlemmer: 500,- for voksne og 400,- for de under 18 år.

Eventuelt baneleie kommer i tillegg (dersom du har betalt årlig baneleie, slipper du å betale baneleie for kurset, andre må betale 150,- per økt, per ekvipasje).

For påmelding, trykk på påmeldingsfunksjonen i arrangementet her. Bindende påmelding. 

Litt om One:

One har drevet med  hest i nesten 30 år. Og dressurridning har alltid vært hennes gren. Konkurrerer i dag ikke aktivt. Hun  har tidligere bla ridd for Per Waaler, Andrew Murphy, Trollspeilet og andre anerkjente instruktører. Jobber målbevisst med sits og sits problematikk i tillegg til konkurranse forberedende arbeid. Instruerer slik at det vil fungere som en hjelp til selv hjelp. Du skal også få det til når instruktøren ikke er tilstede. One har kunnskap, rytterfølelse, engasjement som hun ønsker og dele med flere. Arbeider for at  en skal bli bevist at en kan ri sin hest med følelse. Det skal være en positiv opplevelse for hele ekvipasjen. Du vil forhåpentligvis oppdage at du er en tenkende rytter og har en hest som du kan jobbe med og ikke mot. One er veldig fleksibel, jeg jobber sammen med deg og din hest.

One vet at det er mulig å ri på en måte som er anatomisk korrekt for både hest og rytter.

One  jobber for en god flyt og forståelse i ridingen.

Det er viktig for One at rytteren skal lære seg å tenke og reflektere når de rir, slik at på best mulig måte kan utnytte den kunnskapen de har lært også når de rir på egenhånd. 

Nivå : Ridd St. Georg som YR, arbeidet med hest for scene, tv og film

Utdanning: Trener 1-Nryf, pedagog

Treningsfilosofi: Klassiske ridelære, Tyske utdaningsskalaen, Müseler, Xenophon.


Velkommen på kurs!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.