Storm-Trening

Storm-Trening


Tid


Sted

Vis kart

Det nærmer seg slutten på sesongen og det er kun 2 Storm-treninger igjen her i Valdres for i år. Så benytt anledningen til å finpusse ridningen før vinteren kommer! :)

Helgen er 11.-13. oktober og 25.-27. oktober. 

"Storm er fra Danmark og er utdannet rideinstruktør i Tyskland. Han har mange års erfaring som trener både i Norge og internasjonalt. Han er opptatt av trening på hestens premisser, og fokuserer på at rytteren er tydelig i sine signaler og fin i hånden. Storm er utrolig kunnskapsrik, og hjelper oss å få god kontroll på hesten både på bakken og fra hesteryggen. Han har mange tips for å få en lydigere og tryggere hest, som gir en sikrere og bedre rideopplevelse for rytteren. Storm har jobbet i mange år med innridning og trening av hester. Dette har gjort at han har blitt mer bevisst på hva vi som ryttere må gjøre med kroppen vår for å gi hesten korrekte signaler, og han er tydelig når han beskriver hvordan og hvorfor. Han har mange gode øvelser som gjør at rytter og hest fungerer bedre sammen i all ridning. Etter endt økt gir han konkrete råd til videre arbeid for å få mer balansert ridning, og en hest som jobber riktig. Storm forventer at rytteren yter sitt beste, og resultatene fra dag 1 til dag 2 pleier å være merkbare."

Treningen består av privattimer i dressur, ønsker du to økter per dag er det også mulig. Husk å komme ferdig skrittet til timen :) 
Vi setter opp gruppetime i sprang ved nok påmeldte.

Treningen finner sted på Bjørgo.

Bindende påmelding til anne@bjorgo.no eller tlf 41 20 11 22 så snart som mulig!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.