Storm Trening

Storm Trening


Tid


Sted

Vis kart

Storm kommer og instruerer i sprang og dressur på Bjørgo i Valdres i pinsen. Storm er fra Danmark og er utdannet rideinstruktør i Tyskland. Han har mange års erfaring som trener både i Norge og internasjonalt. Han er opptatt av trening på hestens premisser, og fokuserer på at rytteren er tydelig i sine signaler og fin i hånden. Storm er utrolig kunnskapsrik, og hjelper oss å få god kontroll på hesten både på bakken og fra hesteryggen. Han har mange tips for å få en lydigere og tryggere hest, som gir en sikrere og bedre rideopplevelse for rytteren. Storm har jobbet i mange år med innridning og trening av hester, men rir ikke lenger selv. Dette har gjort at han har blitt mer bevisst på hva vi som ryttere må gjøre med kroppen vår for å gi hesten korrekte signaler, og han er tydelig når han beskriver hvordan og hvorfor. Han har mange gode øvelser som gjør at rytter og hest fungerer bedre sammen i all ridning. Etter endt økt gir han konrete råd til videre arbeid for å få mer balansert ridning, og en hest som jobber riktig. Storm forventer at rytteren yter sitt beste, og resultatene fra dag 1 til dag 2 pleier å være merkbare.

Det har vært mest dressur-treninger her i Valdres de siste årene, men i sprang-timene kan man være flere på timen, og dette er derfor noe rimeligere pr time.  Hver time varer i 45 minutter. På dressur-timene rir kun 1 ekvipasje av gangen. På sprang-timene kan det være opptil 4 ekvipasjer. Siden interessen hittil har vært størst for dressur, er det planlagt dressur-timer både lørdag og søndag. Dersom det er ønske om det, settes det opp sprang-timer søndag. Eventuelt også lørdag dersom interessen er stor nok. Det koster kr. 650,- pr dressurtime og 450,- pr sprangtime for medlemmer. Ikke medlemmer betaler kr. 750,- pr dressurtime og 550,- pr sprangtime. Møt oppvarmet til timen. 

Bindende påmelding til anne@bjorgo.no eller tlf 41 20 11 22 så snart som mulig!


Trening med Storm gir et bedre grunnlag for å delta på klubbens stevner i dressur og sprang! Valdres Ride- og Kjøreklubb har distriktsstevne i Dressur 16. juni og 11. august. Det blir kostymehopping lørdag 10. august, og et vanlig klubbstevne i sprang kan også settes opp dersom det er ønske om det. PS! Storm kommer også i uke 31 fra 29/7 til 2/8 (evt 4/8)


Foreløpig tidsskjema: 

Storm-trening 2019-06-08-09.xlsx


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.