Clinic med Aia

Clinic med Aia


Tid


Sted

Vis kart

Angelique Hill - Aia - kommer til Valdres fra Varberg i Sverige for å instruere i horsemanship og western-ridning. Aia kan hjelpe med unghestprosjekter. Hun instruerer i Reining, Cowhorse, og ellers er hun veldig allsidig. Aia er behagelig å ri for, men resultatene kommer like fullt. Hun tilpasser instruksjonen til deg og din hest der dere er, enten du er dressurrytter, sprangrytter, eller vanligvis rir på tur - men selvsagt er det western-prinsippene hun lærer bort.

Påmeldingsfrist 7. september. Max 8 deltagere. Start kl 9 begge dager.

Clinic med Aia inneholder 2 økter lørdag og 2 økter søndag. Prisen er kr. 1.600,- pr deltager for hele helgen, pluss kr. 100,- i baneleie for medlemmer og 200,- i baneleie for de som ikke er medlem i Valdres Ride- og Kjøreklubb. Det er mulighet for oppstalling, men dette må avtales med Anne på 41 20 11 22 eller anne@bjorgo.no. Stallen er godkjent for ponnier, og vi har paddock til hester. Ved behov er det plass på låven til utstyr. Dagpaddock kr. 50,-. Døgnoppstalling kr. 150,-. Vi håper også at alle vil delta i felles lunsj (kr 50,- pr pers pr dag). Alt innbetales ved påmelding til konto 1604 09 38153. Påmelding til Malin Engeli på mobil: 99457239. Evt. til anne@bjorgo.no.

De som ikke kan delta med egen hest, er velkommen til å komme og se og lære mer om western-ridning og horsemanship. Også tilskuere kan melde seg på lunsj til kr. 50,- pr dag. Påmelding til anne@bjorgo.no og betaling til konto 1604 09 38153.

Se siden til Aia på facebook: https://www.facebook.com/Angel...


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.