Rideleir med Storm

Rideleir med Storm


Tid


Sted

Vis kart

Rideleir med Storm lørdag 5. august til onsdag 9. august 2017

Full uke:

Denne består av 1 dressur-time (alene på timen) før lunsj og 1 gruppetime etter lunsj hver dag med bl.a. bomarbeid. I tillegg inngår 2 ettermiddager med teoriundervisning. Teoriundervisningen varer ca 2 timer hver gang. Pris for hele alle dagene er kr. 5.000,- for medlemmer i Valdres Ride- og Kjøreklubb. De som ikke er medlem i klubben betaler kr. 250,- ekstra.

Dag:

Samme som full pakke-leir, men kun enkelte dager (forhåndsbestilt) og uten teoriundervisningen. Pris kr. 1.100,- pr dag for medlemmer i Valdres Ride- og Kjøreklubb. De som ikke er medlem i klubben betaler kr. 100,- ekstra.

Dressur-time:

Pris kr. 600,- pr time for medlemmer og kr 650,- for de som ikke er medlemmer.

Teori-undervisning på ettermiddagen:

Kr. 150,- pr gang, kr. 250,- for begge gangene. Også åpent for de som ikke deltar på ridning. Prisene er for klubbens medlemmer. For de som ikke er medlem, kommer kr. 50,- i tillegg pr kursdag.

Påmelding innen 5. juli på e-post til anne@bjorgo.no og ved innbetaling av halve prisen av det du skal delta på til konto1604.09.38153.

Eventuell oppstalling, overnatting og mat kommer i tillegg, og avtales med Anne direkte.

Dette blir fin oppladning til distriktsstevnet i dressur som klubben arrangerer lørdag 12. august og utvidet klubbstevne i sprang søndag 13. august.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.