Storm-trening

Tid


Pris

Påmelding fra kr 422,00 inkl. avgifter

Storm kan komme og instruere i dressur og sprang på Bjørgo i Valdres i påsken. Storm er dansk rideinstruktør, utdannet som berider i Tyskland, og har mangeårig erfaring som trener både i Norge og internasjonalt. Han har hauke-blikk og er streng, skjønt han har blitt mildere med årene. Han fokuserer på at rytteren er tydelig i sine signaler og er fin i hånden. Han har mange gode øvelser og instruksjon som gjør at rytter og hest fungerer bedre sammen i all ridning. Etter endt økt gir han gode råd til videre arbeid rytteren kan fokusere på for å få bedre og mer balansert ridning og en hest som jobber riktig. Storm forventer at rytteren yter sitt beste, og resultatene fra dag 1 til dag 2 med trening pleier å være merkbare.

Det er planlagt dressur-timer før lunsj lørdag og søndag, og sprang-timer etter lunsj lørdag. På dressur-timene rir kun 1 ekvipasje av gangen. På sprang-timene kan det være opptil 4 ekvipasjer. Storm tar kr. 500,- pr dressurtime og 300,- pr elev på sprangtime. I tillegg kommer baneleie/reisebidrag på kr. 100,- pr. deltager pr time. Deltagere som ikke er medlem i klubben betaler dobbel baneleie/reisebidrag - altså 200,- pr time.

Bindende påmelding og betaling via påmeldingsfunksjonen her på hjemmesiden. Evt til anne@bjorgo.no eller tlf 41 20 11 22 så snart som mulig og senest innen fredag 7/4.

NB! Påmeldingen regnes kun som gjeldende når treningen er innbetalt til klubbens konto: 1604.09.38153.

Vi håper denne treningen inspirerer og kan bidra til å gi et bedre grunnlag for å delta på klubbens stevner i dressur og sprang til høsten - og at den gjør det enklere på programridningen 30. april.


VELKOMMEN !


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.