Storm-trening

Storm-trening


Tid


Helgen 24. og 25. september blir det ny trening med Storm på Bjørgo i Valdres, den fjerde hittil i år. Storm er dansk rideinstruktør, utdannet som berider i Tyskland, og har mangeårig erfaring som trener både i Norge og internasjonalt. Han har hauke-blikk og er streng, skjønt han har blitt mildere med årene. Han fokuserer på at rytteren er tydelig i sine signaler og er fin i hånden. Han har mange gode øvelser og instruksjon som gjør at rytter og hest fungerer bedre sammen i all ridning. Etter endt økt gir han gode råd til videre arbeid rytteren kan fokusere på for å få bedre og mer balansert ridning, og en hest som jobber riktig. Storm forventer at rytteren yter sitt beste, og resultatene fra dag 1 til dag 2 med trening pleier å være merkbare.

Det blir dressur-timer før lunsj lørdag og søndag, og sprang-timer etter lunsj lørdag. På dressur-timene rir kun 1 ekvipasje av gangen. På sprang-timene kan det være opptil 4 ekvipasjer. Storm tar kr. 500,- pr dressurtime og 300,- pr elev på sprangtime. I tillegg kommer baneleie/reisebidrag på kr. 100,- pr. deltager pr time. Deltagere som ikke er medlem i klubben betaler dobbel baneleie/reisebidrag - altså 200,- pr time. Samlet pris pr time i dressur/sprang blir derme kr. 600,- og 400,- for medlemmer og kr. 700,- og 500,- for de som ikke er medlemmer i klubben.

Denne helgen kan det også bli mulig med dressurtime for Storm på travbanen i Aurdal. Samme pris og betingelser - bare gi beskjed ved påmelding om hvor du vil ri.

De som ikke kjenner Storm og ønsker å vite mer om hvordan instruksjonen foregår, er hjertelig velkomne til å komme og titte og høre. Man lærer masse av det også.

Bindende påmelding til anne@bjorgo.no eller tlf 41 20 11 22 snarest. NB! Påmeldingen regnes kun som gjeldende når treningen er innbetalt til klubbens konto: 1604.09.38153.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.