Ridetur fra Ranheimsbygda!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 8. Feb 2022

Lite snø i fjellet byr på trivelige rideturer i variert terreng! Her kan du lese litt om en gjeng som dro på felles tur fra Ranheimsbygda:

"Tips til felles ridetur, ca tre timer. Ranheimsbygda-Valdres hyttegrend-Buviken-Kvednatjern-Glennatind- Valdres hyttegrend! " - Kari Marie Bondli Sletten"En flott tur som utfordrer både rytter og hest, denne kan vi virkelig anbefale! Kanskje flere har lyst til å bli med på en slik tur? En fin anledning til å bli bedre kjent med andre som deler interesse for hest, solid trening for hest og rytter og ikke minst sosial trening for hestene. 

Steinar Erland er lokalkjent og hadde god guiding på turen. 

Søndag 6. februar hadde vi samme rute som sist, men litt endring fra Leirin til Glennatind, nå var vi også via Køltjernet . Her er det en fin plass for rast med gapahuk og grill. Området har mange muligheter for rutevalg. Denne gangen avsluttet vi turen med en svipptur ned til Marsteinshøgda, for så videre til Marsteinstoppen. Flott utsikt mot Skrautvål og Jotunheimen. Nok en gang en flott tur i vakre omgivelser. Vi og hestene storkosa oss! 

Neste tur er under planlegging, da blir det avreise fra oss på Jøvne i Aurdal, med turmål Kvitingstølen eller Binhøvd. 

Hilsen turdeltagerne Steinar Erland Bakken, Silje Sletten, Arne Sletten, Kari Marie B Sletten og Åse Steindebakken."

Har du lyst til å bli med denne gjengen på tur? Følg med facebookgruppa til klubben eller ta kontakt med Steinar Erland eller Kari Marie! 

Se flere bilder nederst i artikkelen: 1 Kommentar

Kommentarer

  • Kari Marie Bondli Sletten

    Vi tar da en ny felles ridetur neste søndag, 27. februar. Oppmøte kl 10.30 på Jevne, Sjurudvegen 48 i Aurdal. Turen går fra oss til Kvitingstølen, ca tre times tur. Gi beskjed om du får lyst til å bli med👍��🐎

    18 februar 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.