Bli kjent med styremedlemmet Karina!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 25. Jan 2022

Serien "bli kjent" fortsetter og nestemann ut er Karina!

"Jeg heter Karina Slåttsveen og er 21 år. Jeg har drevet med hest så lenge jeg kan huske, jeg startet på rideskole da jeg var 3,5 år og etter det har det vært hest på innpust og utpust. Jeg har vært heldig å få oppleve masse unikt på disse årene, alt fra temming av unghester til å besøke profesjonelle hestearenaer i utlandet hvor toppryttere trener hestene sine til konkurranser.  

Jeg har alltid elsket å ri, og det var det som lå hjertet mitt nærmest. Jeg var veldig heldig å fikk besøke mange som tok meg under vingene og lot meg lære av hestene dems, det er noe jeg setter uendelig pris på - og gjør til at jeg har kommet dit jeg er idag.  I 2018 ble jeg med ei venninne på et kjørekurs i Hallingdal, dit dro jeg med min første helfórhest, hun var ikke innkjørt - men vi koste oss masse uansett. Siste økten fikk jeg låne hesten til kursholderen og prøve å kjøre den, og etter det innså jeg at kjøring - DET vil jeg fortsette med. Så jeg dro frem og tilbake på kurs, noenganger med lånt hest av bekjente, andre ganger fikk jeg låne hest av kursholderen, ellers hadde jeg med meg min egen. 

Etterhvert fikk jeg jobb der, og kunne vokse og lære enda mer og fikk erfaringer jeg aldri vil glemme. Jeg gikk fra å hadde kjørt litt ponnitrav på amatør basis, til å få kjøre forskjellige oppdrag med tospann. Drømmen om eget spann la jeg aldri fra meg, og 3 år senere står jeg her med to Shetlandsponni hingster som skal innkjøres til høsten og forhåpentligvis bli mitt første egne spann, og det er en reise jeg gleder meg uendelig masse til."


Tusen takk for at du blir med videre i styret Karina! Vi gleder oss til enda ett år med deg! :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.