Hvordan få hesten til å yte maskimalt v/travtrener

Hvordan få hesten til å yte maskimalt v/travtrener


Tid


Sted

Vis kart

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, utendørs

Travtrener Heidi Moen og hennes team holder til i naturskjønne og rolige omgivelser i Begnadalen, ca. seks mil nord for Hønefoss. Hjemmebanen er Biri Travbane, men det er ytterligere fem travbaner som nås innen tre timers kjøring. Heidi har vært hekta på hest siden hun var liten. Hun startet som travtrener i 2000 og vant sitt første V75-løp samme år med kaldblodshingsten Mezzo Troll. Siden den gang har hun vært landets beste kvinnelige travtrener flere år, senest i fjor 2018. Målet er å bli det også i 2019! 


Heidi roses i travsporten for at hun gjennom de siste ti årene har vist kløkt og dyktighet med stallens hester, og at hun ikke er redd for å satse. Filosofien er å trene masse, men så variert som mulig. Treningen tilpasses i tillegg til hver enkelt hest, der alle forhold tas med i betraktning. Ofte kan en så liten ting som hvem hesten står ved siden av inne, ha stor betydning for humør og selvtillit. Travhester er som toppidrettsutøvere, og må følges grundig opp hele tiden. 


På kvinnedagen 8. mars i år vant Heidi Moen en overlegen seier med Bråtnesfaks.


Torsdag 14. mars kommer hun vil Valdres Næringshage for å fortelle om travstallen i Begnadalen, sin treningsfilosofi og om hvordan hun får hestene til å yte maksimalt. Vi gleder oss!Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.