Medlemsmøte - AVLYST

Medlemsmøte - AVLYST


Arrangør: Valdres Ride- og Kjøreklubb
Påmeldingsfrist: 25.11.2017 22:30

Tid


Sted

Vis kart

Valdres Ride- og Kjøreklubb ønsker velkommen til medlemsmøte i lokalene til Valdres Næringshage i Skrautvålsvegen 77 på Fagernes torsdag 30. november klokken 19.00.

Det vil bli innslag ved klubbens medlemmer der flere spørsmål berøres: Hvorfor har vi en Ride- og Kjøreklubb her i Valdres? Valdres Ride- og Kjøreklubb ble i 2017 godkjent som satsningsklubb i Norges Rytterforbund - hva innebærer dette, og hvor går veien videre? Hva skjer på Aurdal Travbane fremover, og hvordan er fremdriften for å få ferdig den planlagte banen på 40x80m? Vi har hatt medlemmer som har startet og gjort det bra på stevner utenfor Valdres - hvorfor er dette er så moro? Hva kreves av dem og hesten for å lykkes?  Hvordan trener og holde de hesten i form gjennom hele konkurransesesongen?

Det blir mulighet for alle til å stille spørsmål underveis.

I en åpen debatt til sist spør vi: Hva kan Valdres Ride- og Kjøreklubb gjøre for deg - og hva ønsker du å gjøre for klubben? Hvilke kurs ønsker du at klubben skal arrangere i 2018? 

Det blir servert pizza til alle fremmøte, og vi ber derfor om forhåndspåmelding til arrangementet innen 25. november. Inngang inkludert pizza og drikke er kr. 50,-.

Nye medlemmer som ønsker å vite mer om klubben er velkommen til møtet!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.