Kompetansen øker i klubben

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Jun 2016

I mai var Kinga Treczynska i mål med påkrevd steward-praksis etter kurset i fjor der hun ble godkjent stewardassistent Med praksis fra Drammen Spring Tour og elitestevne i dressur på Tanum Rideklubb er hun nå godkjent steward i Norges Rytterforbund! Vi gratulerer og er veldig fornøyde med å ha vår egen godkjente steward i klubben! Kinga har allerede praktisert som steward på Lillehammer, og stiller selvsagt opp på klubbens stevner fremover. Første gang på treningssamlingen i kjøring søndag 26. juni. Deretter på sprang-stevnet 14. august og på dressur-stevnet 10. september.

I tillegg har Torill Sebu og Steinar Erland Bakken fullført og bestått kjørebanebyggeraspirant-kurs. De kan dermed bygge baner for oss ved klubbstevner. Vi gratulerer begge, og gleder oss til å se dem i aksjon førstkommende søndag på treningssamlingen, både med banebygging og kjøring.

Vi har også påbegynt HorsePro-utdanning. Foreløpig med ett nettkurs i stevneinvitasjon der Anne S. Bjørgo, Mona Brendengen Rabben og Rebekka Børsting deltok. Deretter hadde vi et treff med praktisk arbeid i utforming av stevneinvitasjon til kjøresamlingen. Her deltok Thora Ranum Nyhagen og Henriette Nybakk i tillegg til Anne og Mona. Onsdag 29. juni blir det nytt nettkurs - denne gangen i sekretariatsfunksjonen. Vi håper flere av de som deltok på stevnerlederkurset i april har anledning til å møte på dette kurset.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.