Sistemann i styret er:

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 31. Jan 2022

Marie er ett nytt tilskudd til styret, hun ble valgt inn som vara for 2022. Her kan du bli bedre kjent med henne:

"Hei, mitt navn er Marie Lajord og er valgt inn som vara i styret. Jeg er 27 år og opprinnelig fra Vang. Etter flere år med studie og jobb i Trondheim, har jeg og samboeren flyttet hjem til Valdres – nærmere bestemt Skrautvål. Drømmer om å kunne kjøpe oss et småbruk med plass til hest og litt andre dyr.
 Jeg har alltid hatt hesteinteresse, og vokste opp med dølahoppa til farfar som han brukte på gården. Fikk egen hest da jeg var 13 år gammel, en kaldblodstraver på 6 år. Vi holder fremdeles sammen, og han er nå blitt en herremann på 20 år. Vi koser oss mest på tur, men har fått øynene opp for sportskjøring og dressur. Håper å kunne vise oss mer på konkurransebanen fremover.
Ved å sitte i styret til Valdres ride – og kjøreklubb håper jeg å få bidratt til et aktivt hestemiljø, samle klubbens medlemmer til treninger, stevner og turer rundt om i Valdres. Har selvfølgelig et lite ønske om å bidra til at flere kan få øynene opp for sportskjøring, og hvor artig det kan være."

Vi ser frem til å bli kjent med deg i styret, Marie!

Og med dette har vi kommet helt rundt med alle styremedlemmene og varaer. Er det noen i klubbens organisasjon eller noen av klubbens medlemmer du vil bli bedre kjent med? Send oss en melding så kanskje det dukker opp en presentasjon eller to!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.