Bli kjent med styremedlemmet vårt Marthe!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 27. Jan 2022

Marthe satt som varamedlem i fjor, her gjorde hun en super innsats og ble i år valgt inn i styret! Les om henne her: "Jeg heter Marthe Justad og er 23 år. Jeg flyttet til Valdres i Mai 2020 og bor nå på gården til min samboer i Åbjør. Her driver vi med melk- og kjøttproduksjon. 

Har drevet med hest hele livet og etter to år som lærling har jeg nå også en utdanning og ett fagbrev i hestefaget. Har undervist mye i rideskole og på diverse rideleir og med min siste fôrponni konkurrerte jeg mye innenfor både dressur, sprang og feltritt. 

Første sommeren i Valdres kjøpte jeg meg to unghester. En shetlandsponni som jeg har ett mål med å få ut i kjøring etterhvert og en ridehest som på sikt skal bli min nye feltritthest. Har nå også en Nordlandshest/Lyngshest som jeg har kjørt inn og vi sikter nå mot nye mål.

Ved å sitte i styret i rideklubben har jeg ett mål og ønske om å få en aktiv klubb med masse sosialt og treninger fremover. Har også ett håp og ønske om å kunne vise hvor gøy feltritt er og kanskje få flere til å få øynene opp for det."

Vi ser frem til enda et år med deg, Marthe!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.