Bli kjent med nestlederen vår!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 25. Jan 2022

I serien "bli kjent" dukker det opp styremedlemmer. 

Førstemann fra styret er vår herlige nestleder Hilde! Her kan du lese litt om henne: 

Hilde og Luna

 

"Hilde Juul Søndrol, 50 år fra Oslo. Jeg er utdannet dyrlege og jobber i Forsvaret. Hest har alltid stått på ønskelista, og da jeg flyttet til Valdres for 4 år siden gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Jeg ble raskt ferdig med spranginteressen i løpet av ett hinder eller tre, men synes dressur er utrolig gøy og er også veldig interessert i hesteatferd.
 
 Etter et par år på rideskole en gang i uken i Oslo, ble det andre boller da jeg begynte å ri på egen hest for klubbens ridelærer Storm. Det ble en bratt læringskurve på ekstraveren Asterix - særlig fordi JEG var på ridetime, mens Asterix var på travløp. Men under kyndig veiledning ble vi etter hvert enige om å legge travnykkene litt lenger bak på hylla med sal på.
 
 Jeg har tidligere drevet mye med irsk dans, og har som motto at det aldri er for sent å lære noe nytt. Eller som Pippi sa: det har jeg aldri forsøkt før, så det er jeg sikker på at jeg kan!

Jeg håper å være med på å bidra til at det blir flere aktive ryttere i klubben, også voksne - hestesport er en av de få sportsgrenene der alder ikke har noen betydning, og der man kan konkurrere på tvers av aldersgrupper. Jeg starter gjerne et stevne i ny og ne for å ha et mål å jobbe mot, og håper vi kan bli en «stevnegjeng» etter hvert."

Vi er glade for at du vil være en del av styregjengen, Hilde! :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.