ÅRSMØTE, APRIL 2020

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 23. Apr 2020

Nedenfor er link til alle årsmøtepapirene. Styret og valgkomitéen har utarbeidet forslag til vedtak i dokumentet: "Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte-korrigert.pdf". 

En av sakene er endring av vedtektene. Godkjente idrettslag i Norge er pålagt å følge Norges Idrettsforbund (NIF) sin lovnorm, og når denne endres, skal også våre vedtekter endres. Den skriften som er rød eller markert med gult i vedlagte vedtekter utgjør det som er spesifikt for vår klubb. Resten er identisk med lovnormen fra NIF for små idrettslag. 

Dersom du har innspill og/eller forslag til endringer i vedtak, må dette sendes skriftlig på e-post til Caroline Nythun-Bøe på nysmile@hotmail.com  eller Anne Svenkerud Bjørgo på anne@bjorgo.no snarest, og senest innen 6. mai

Innspill, spørsmål og kommentarer tas med i protokollen, og ved behov sendes endringsforslag ut til avstemming. Dersom ingen har forslag til endringer, anses styrets forslag som vedtatt.

 

Dersom alt ser greit ut, vennligst send din stemme med "OK" så raskt som mulig til anne@bjorgo.no.

 

Vennlig hilsen Valdres Ride- og Kjøreklubb

Org.nr. 993 767 182

Anne Svenkerud Bjørgo, leder

Mobil: 41 20 11 22VRK-logo-hvit_bakgrunn

 


Årsmøte-2019-innkalling til skriftlig møte -Korrigert.pdf

Vedtekter 2020 Valdres Ride- og Kjøreklubb.pdf

ÅRSMELDING 2019.pdf

ÅRSPLAN 2020.pdf

Regnskap 2019 og budsjett 2020 signert.pdf

Organisasjonskart for Valdres Ride- og Kjøreklubb Detaljert.pdf


 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Anne Svenkerud Bjørgo

    OBS - En liten endring i kontrollkomitéen siden den første utsendingen. Vi har forøvrig hittil ikke mottatt noen kommentarer eller forslag til endringer. Svar ok til anne@bjorgo.no dersom du synes dette ser greit ut.

    27 april 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.