Aktiv stevnesesong 2017

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 4. Jun 2017

DMP i Dorthealyst

Nybakk Frøyar (eier Steinar Erland Bakken) og kusk Øivind Mikkelsen- Resultater fra Danmark

1.plass i dressur- fredag, 1.plass i maraton- lørdag og tok han 1.plassen i presisjon på søndag!!!
3 seiere ga seier sammenlagt.

Vi gratulerer!!

Sprang stevne i Hallingdal

Sprang rytter Yvonne Lisjordet deltok i 60 cm og 80 cm klasse. I 60 cm fikk hun 4 feil og 62,5 poeng og i 80 cm fikk hun også 4 feil og 64,5 poeng.

Julia Olsen Johme startet i 80cm og 90cm klasse. Det ble en flott resultat- 2 feilfri runder som ga 2 andre plass i begge klasser og 66 poeng i 80cm og 65 poeng i 90cm.

Alicia Feuerhern Sanne- dressurstevne i Hallingdal

Ekvipasje fikk 61,3% som ga en flott 3 plass!!

Vi hadde også 2 ryttere som var på dressurstevne i Hallingdal - Caroline Nythun Bøe og Siv- Anett Hagene. Begge har startet middels B klasse hvor Caroline vant klasse med 63 % mens Siv- Anett kom på en flott andre plass med 53 %.

Heidi Bjørgo deltok i internasjonal konkurranse i Mounted Games. Stevne ble hold i Fredriksborg Hestesportsenter i Østfold. Det var totalt 15 lag som deltok. Det norske laget vant A-finalen, Heidis lag vant B-finalen som ga en flott sjuende plass i seniorklassa for Valdres rytteren!!

Kine Ramsland deltok på stevne den 30 mai på Biri og hun fikk en flott 4 plass på sitt første stevne!

Stevne: Fengurs Klubbmesterskap 2017