Oppdaterte Statutter for klubbmesterskap i dressur 2022

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 9. Jun 2022


Velkommen til klubbmesterskap!

Klubben feirer 30 års jubileum med tidenes første (men forhåpentligvis ikke siste) klubbmesterskap i dressur-ridning. Håper å se så mange som mulig innenfor dressur-railen 3. september!


Link til stevnet finner du her: 

https://nryfstevne.no/events/e2ba8e7b-a386-43a8-af61-b862545773d0/#classes

Oppdaterte statutter pr 21.07.22 finner du under: 


Vel møtt!Sesongstart i dressurridning og dressurkjøring!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 26. Apr 2022

I helgen hadde klubben sesongstart i dressur! Både i ridning og kjøring! Det ble en vellykket dag med mange startende fra klubben!

Nybakk Frøyar med kusk Steinar Erland Bakken og groom Caroline Nythun-Bøe

 

Resultatet fra kjøring finner du her https://nryfstevne.no/events/e5cbbc77-8a3f-4938-9f2a-7dd750960028/results/

og resultat fra ridningen finner du her: https://nryfstevne.no/events/35c32f7c-c0ec-4417-b378-1f1b9365fb27/results/

Avisa Valdres tok også turen innom på stevnet, artikkelen finner du her. 

Vi har mange å takke for en så vellykket start på sesongen: 

Takk til alle ekvipasjer, takk til dommer Tina Eidsgaard, takk til alle dugnads folk som hjalp til før og under, takk til POWER for spons av nettbrett til kassesystem, takk til Felleskjøpet på Gol for møkkagreip og Montér Gol for trillebår og krakk! Og ikke minst takk til Bravo Innlandet som leverte første del av lydanlegget i god tid til stevnet slik at vi hadde super lyd denne dagen!
Så nå gleder vi oss til helgen 14.-15. mai, da er det duket for en ny runde dressur og sesongstart i sprang!
Velkommen!


Årsmøteprotokoll 2021

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 9. Feb 2022

Se vedlagt årsmøteprotokoll. Har du problemer med å åpne dokumentet, så ta kontakt med oss.

Årsmøteprotokoll-2021-sign[3607].pdfRidetur fra Ranheimsbygda!

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 8. Feb 2022

Lite snø i fjellet byr på trivelige rideturer i variert terreng! Her kan du lese litt om en gjeng som dro på felles tur fra Ranheimsbygda:

"Tips til felles ridetur, ca tre timer. Ranheimsbygda-Valdres hyttegrend-Buviken-Kvednatjern-Glennatind- Valdres hyttegrend! " - Kari Marie Bondli Sletten"En flott tur som utfordrer både rytter og hest, denne kan vi virkelig anbefale! Kanskje flere har lyst til å bli med på en slik tur? En fin anledning til å bli bedre kjent med andre som deler interesse for hest, solid trening for hest og rytter og ikke minst sosial trening for hestene. 

Steinar Erland er lokalkjent og hadde god guiding på turen. 

Søndag 6. februar hadde vi samme rute som sist, men litt endring fra Leirin til Glennatind, nå var vi også via Køltjernet . Her er det en fin plass for rast med gapahuk og grill. Området har mange muligheter for rutevalg. Denne gangen avsluttet vi turen med en svipptur ned til Marsteinshøgda, for så videre til Marsteinstoppen. Flott utsikt mot Skrautvål og Jotunheimen. Nok en gang en flott tur i vakre omgivelser. Vi og hestene storkosa oss! 

Neste tur er under planlegging, da blir det avreise fra oss på Jøvne i Aurdal, med turmål Kvitingstølen eller Binhøvd. 

Hilsen turdeltagerne Steinar Erland Bakken, Silje Sletten, Arne Sletten, Kari Marie B Sletten og Åse Steindebakken."

Har du lyst til å bli med denne gjengen på tur? Følg med facebookgruppa til klubben eller ta kontakt med Steinar Erland eller Kari Marie! 

Se flere bilder nederst i artikkelen: 1 Kommentar

Sistemann i styret er:

Postet av Valdres Ride- og Kjøreklubb den 31. Jan 2022

Marie er ett nytt tilskudd til styret, hun ble valgt inn som vara for 2022. Her kan du bli bedre kjent med henne:

"Hei, mitt navn er Marie Lajord og er valgt inn som vara i styret. Jeg er 27 år og opprinnelig fra Vang. Etter flere år med studie og jobb i Trondheim, har jeg og samboeren flyttet hjem til Valdres – nærmere bestemt Skrautvål. Drømmer om å kunne kjøpe oss et småbruk med plass til hest og litt andre dyr.
 Jeg har alltid hatt hesteinteresse, og vokste opp med dølahoppa til farfar som han brukte på gården. Fikk egen hest da jeg var 13 år gammel, en kaldblodstraver på 6 år. Vi holder fremdeles sammen, og han er nå blitt en herremann på 20 år. Vi koser oss mest på tur, men har fått øynene opp for sportskjøring og dressur. Håper å kunne vise oss mer på konkurransebanen fremover.
Ved å sitte i styret til Valdres ride – og kjøreklubb håper jeg å få bidratt til et aktivt hestemiljø, samle klubbens medlemmer til treninger, stevner og turer rundt om i Valdres. Har selvfølgelig et lite ønske om å bidra til at flere kan få øynene opp for sportskjøring, og hvor artig det kan være."

Vi ser frem til å bli kjent med deg i styret, Marie!

Og med dette har vi kommet helt rundt med alle styremedlemmene og varaer. Er det noen i klubbens organisasjon eller noen av klubbens medlemmer du vil bli bedre kjent med? Send oss en melding så kanskje det dukker opp en presentasjon eller to!